Contact

Email:contact@sanatosestenormal.ro

 

Un proverb romanesc transmite un mesaj, aparent simplu la nivel formal, dar plin de semnificatie la nivelul continutului, ,,Uita-te la fata si intreaba-ma de viata.” Da, aspectul exterior poate da indicii, de cele mai multe ori, despre modul cum alegem sa traim. Eu aleg, sa traiesc sanatos, fiindca așa este normal, dar va pot ajuta si pe voi cu prezentari utile pentru a avea mereu o gura sanatoasa, si implicit un organism sanatos. Pot veni in sprijinul oricui cu informatii, despre un mod de viata sanatos sau iti demonstrez care este legatura intre ingrijirea corespunzatoare a dintilor si un stil de viata corect.
Nu ezita sa capeti usor informatii pe care le poti pune in practica, astfel incat sa traiesti frumos si sanatos, tu si toti cei de care iti pasa! Nu refuza un ajutor, care te poate conduce spre formarea unor deprinderi sanatoase!

La cerere, ( pentru oricine), se fac prezentari pentru a atinge scopul  pe care ni-l propunem, acela a unei guri sanatoase si implicit a unui organism sanatos. Aceste cunostinte pe care le capatati sunt usor de pus in practica, astfel incat si tu sa poti trece sanatos prin viata.